Ce este GOTS si ce inseamna Oeko-Tex

Ce este GOTS si ce inseamna Oeko-Tex
Beneficiile bumbacului organic si ecologic pentru bebelusi

Ce ne vine in minte prima oara când ne gândim la bebele nostru? Siguranța! Exact la asta ne gândim si noi. Acum sa facem un exercițiu de imaginație.... Cum ar fi daca siguranța se îmbină cu designul? Reiese moda pentru bebelusi :).

 Asta facem noi la BestMama. Îți punem la dispoziție articole pentru bebeluși sigure, certificate, cu un design inedit. După o munca asiduă, furnizorii cu care am încheiat parteneriatele îndeplinesc toate condițiile.
Produsele pe care le comercializam dețin certificate Gots si Oeko-Tex. Ne pasa de siguranța copilului. Susținem mediul înconjurător, in care copiii vor creste si se vor educa!
Dar...

Ce înseamnă Gots?

 

GOTS este prescurtarea de la Global Organic Textile Standard. Reprezintă standardul prin care țesăturile și textilele sunt aprobate pentru a fi fabricate din fibre organice. Numai textilele fabricate din cel puțin 70% fibre organice pot obține acest tip de certificare. Certificatul Gots garantează respectarea cu strictețe a normelor de mediu ambient. Încă de la recoltarea materiei prime pina la fabricarea si comercializarea produsului finit, având ca scop eliminarea completă a substanțelor nocive. Au loc controale exhaustive care garantează etichetarea ecologică. Acest lucru fiind benefic si pentru sănătatea producătorilor, deoarece terenul cultivat este în sol fertil, fără pesticide, îngrășăminte chimice sintetice sau erbicide. Astfel se evită inhalarea sau contactul cu substanțe toxice de către cultivatori. Din aceste motive bumbacul organic este relaționat cu comerț echitabil. 

Devenim tot mai conștienți de faptul că moda organica este o modă sustenabilă si poate aduce beneficii atât pe termen scurt cât si pe termen lung. Bumbacul organic este, in cadrul textilelor organice, unul dintre cele mai căutate materiale. Bebelușii, în special nou-născuții, au o sensibilitate ridicată la substanțe chimice. Nu putem ignora importanta bumbacului organic asupra hăinuțelor pentru bebeluși. In secțiunea noastră bebe organic poți găsi body din bumbac organic, salopete din bumbac organic sau alte produse. Aruncă o privire in secțiunea noastră!

 Și ....
 

Ce înseamnă Oeko-Tex?

Certificarea Oeko-Tex se concentrează pe limitarea anumitor substanțe nocive în producția de textile. Articolele de îmbrăcăminte sau materialele care dețin această certificare, sunt sigure din punct de vedere chimic.

Avantajele Oeko-Tex sunt că oferă o transparență mai mare si facilitează informațiile cu privire la posibile substanțe nocive.
Acest lucru se traduce într-o mare liniște sufletească pentru părinți. Știind că hăinuțele pentru bebeluși sunt sigure, prevenind astfel diverse iritații sau reacții adverse, asupra pielii sensibile ale acestuia. In secțiunea haine baietei sau in secțiunea haine fetite găsești haine pentru bebeluși ecologice, sustenabile, cu design’uri inedite si aspect ultra-modern. Te așteptăm!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!